FORGOT YOUR DETAILS?

Buitenlands Hard

Net zoals bij alle kazen die we verkopen geldt met name voor de harde buitenlandse soorten dat wij die per kaas op smaak kopen. Tijdens de rijping vanaf geboorte tot consumptie, zo'n half tot 3 jaar, vaak in natuurlijke omstandigheden, kunnen er veel dingen gebeuren die de smaak Beïnvloeden. Dus regelmatig naar Rungis, het walhallah voor de kaasliefhebber en proeven, proeven en nog 'ns proeven en nog eens proeven. En dan gewoon met de vrachtwagen naar de Runstraat laten brengen. Voor Engeland, Spanje en Italië hebben we fantastische importeurs gevonden.

Nederland
Twentse Hooikaas

Frankrijk
Comté Alpage 7 mnd.melodie
Comté fort antoine 815/205
Comté Alpage 18 maanden
Comté Alpage 30 maanden
Abondance Fermier
Mimolette Vieux
Tomme des Chevre. Aydius
Saler Nouaille AOP
Salers Vieux
Morbier Extra
BethmaleTomme des Pyrenées
Raclette Savoie (Thones)
Gerookte Raclette (Fumeron de Savoie)
Raclette Alpage
Beaufort d'Été
Beaufort Alpage
Bleu de Termignon
Brebis Napoleon artesenal
Le Lavort de Brebis
Brebis Lou Nousté
Le Monlesi (Petit Gruyère)

Spanje
Manchego Très Leches Jong
Manchego Très Leches Oud
Manchego Don Julian 100% schaap

Manchego Carvajales 100% schaap
Manchego Romero 100% schaap

Manchego in Olijfolie 100% schaap

Italië
Pecorino Romano
Pecorino Romano Peper
Pecorino Sardo Dolce
Pecorino Sardo Staccionato
Pecorino Al Tartufo
Parmigiano Reggiano Vac. Rosse
Parmigiano Reggiano
GeraspteParmigiano Reggiano
Parmigiano Reggiano 3 Jaar
Parmigiano Reggiano 6 Jaar
Parmigiano Reggiano Vecchia Malcha
Cacciocavallo Afumicato (Buffel)
Fontina Vera Aosta
Provolone Dolce bio
Provolone Bio

BUITENLANDS HARD (vervolg)

Italië (vervolg)
Provolone Forte
Testun Al Barolo
Capra di Castagno

Oostenrijk
Belper Knoller

Zwitserland
Zwitserse Raclette fermier
Zwitserse Raclette St.Niklaus

Gruyère Alpage
Tête de Moine (zilver)
Tête de Moine de montange
Emmentaler Jong
Emmentaler Oud
Vacherin Fribourgeois Rustic
Appenzeller Extra
l'Etivaz Alpage

België
Kaas met trappist ( Achel )

Scandinavië
Nordsee kaas uit Jutland
Gjetost

Duitsland
Havarti tilsiter

Verenigd Koninkrijk
Cheddar Montgommery
Red Leicester
Adrahan  (Ierland)
Smoked cheddar Schotland 

Contact de Kaaskamer van Amsterdam

Contact Information

Kaasspeciaalzaak in het hart van Amsterdam.

Runstraat 7 1016 GJ Amsterdam
Tel: 020 623 3483
KVK: 72399287

Tel: 020 623 3483
info@kaaskamer.nl

TOP