FORGOT YOUR DETAILS?

Geit & Schaap

Geitenkaas laat zich, zéker als ze nog jong is, omschrijven als fris, licht zuur. Naarmate de rijping vordert ontwikkeld de smaak zich naar romig en heel soms een beetje scherp. door de frisheid aan het begin past er een lichte witte wijn bij met ook voldoende zuren waardoor de de meeste kaasjes die we uit Frankrijk laten komen zijn rauwmelks en komen ook bij kleine boertjes vandaan.

Nederland
Machedou
Machère ( staafjes ong. 170 gr.)
Machemat
Machetin
Skeapsrond
Feta Ransdorp
Geitenstaafjes Saanenhof
Geitenstaafjes Saanenhof  (bak 15 st.)
Doetie's  Lytse Wyte
Doetie's Grutte Wite
Doetie's Swarte Toer

Frankrijk
Chèvre de Poitou staaf kg
Bouchon de Sancerre
St. Maure in As
Caprifieulle/St. Maure
Petit Fiancée
Crottin de Chavignol
Banon de Chèvre
Petit Rouelle
Pouligny St. Pièrre
La Rouelle cendré
Selles Sur Cher Xavier David
Racotin de Bourgogne
Chèvre de Morvan ( port Aubry)
Rocamadour
Le Saint Denis
Pelardon Fermier
Mothias/Le Villageois
Chèvre de Provence Romarin
Clacbitou Lait Cru
Claousou lait cru
Tomme de Hercule
A Filetta Brebis de Corse
Brin d' Amour Artisanal
Figou fermier ribiere
Tommde de Chèvre (Chabret)
Chevre le Gatinais Coupe
Chèvre le Gatinais klein
Racotin de Bourgogne

Italië
Bricat Naturel
Bricat Tartufo
Robiola di Roccaverano koolblad
Robiola di Roccaverano divers
Robiola Bio Fresca +/- 250 gram
Robiola bio Stagionata +/- 250 gram

Geit & Schaap zacht (vervolg)
Spanje
Monte enebro

Contact de Kaaskamer van Amsterdam

Contact Information

Kaasspeciaalzaak in het hart van Amsterdam.

Runstraat 7 1016 GJ Amsterdam
Tel: 020 623 3483
KVK: 72399287

Tel: 020 623 3483
info@kaaskamer.nl

TOP