FORGOT YOUR DETAILS?

SINDS 1998

De Kaaskamer van Amsterdam

Kom kijken ruiken en proeven. Vakmanschap en traditie in een zeer speciale kaasspeciaalzaak. Van vloer tot plafond gevuld met de beste kazen uit binnen- en buitenland.

We versturen onze harde kazen ook per post naar liefhebbers over de hele wereld. Bezoek onze webshop en ontdek ons assortiment.

Gespecialiseerd in

Ons assortiment

Ontdek meer dan 350 verschillende kazen uit binnen- en buitenland. Naast kaas verkopen we wijnen, bieren,
huisgemaakte salades, charcuterie, huis gebrande noten en belegde broodjes.

Naast onze passie voor kaas geven we ook graag advies over wijn !

Kaas assortiment

Meer dan 350 kazen uit de hele wereld

Hollandse kaas

Ontdek de kazen >>

Witschimmel

Ontdek de kazen >>

Roodflora kaas

Ontdek de kazen >>

Blauwe kaas

Ontdek de kazen >>

Harde buitenlandse kazen

Ontdek de kazen >>

Geit & Schaap

Ontdek de kazen >>

Wij leveren aan restaurants, bedrijven en uw feest

Restaurants

Wij leveren kazen aan restaurants en bedrijven en kunnen cateren op feesten en evenementen. Restaurants: Een overzicht van restaurants waar onze kazen geserveerd worden.

Bedrijven

We verzorgen en bezorgen lunches en borrels voor bedrijven. Wil je eens weten én proeven wat we voor uw lunchtafel kunnen betekenen? Neem contact met ons op.

Catering

Op zoek naar plank met kazen, olijven, charcuterie, noten, salades en tapenades óf één giga-schaal waar álles op ligt? We verzorgen kant en klaar opgemaakte planken en schalen.

De perfecte lunch uitsluitend bereid met verse ambachtelijke ingrediënten.

Ons verhaal

Halverwege de jaren negentig begon Loek de Loor De Kaaskamer van Amsterdam in Runstraat op nummer 7. Gedurende de jaren ontwikkelde hij een uniek assortiment door in Nederland en Frankrijk op zoek te gaan naar ambachtelijke kazen met een bijzondere smaak.

Inmiddels heeft dochter Sophie de Loor het stokje overgenomen samen met haar partner Joost. Maar de filosofie is nog precies hetzelfde. “De mooiste kazen uit binnen- en buitenland naar hartje Amsterdam brengen”

Kazen en andere bijbehorende lekkernijen....teveel om op te noemen. Ook de belegde broodjes zijn een delicatesse. Leuke en attente bediening. Mijn adres voor een heerlijk broodje onderweg of een gastronomische kaas avond. Een aanrader!!!

Wallace Reeder

Customer

Een van de grootste kaas collecties van de stad en daarbuiten. Verbaas je niet als er hier horden toeristen hun vacuum verpakte kaas komen uitzoeken en dit uitgebreid op de foto zetten. Het broodje van de week is altijd top en vriendelijk geprijsd. Erg vriendelijke en kundige kaasspecialisten in dienst! Tip: ga net voor twaalven je lunch broodje halen. Over de 'free samples': of course you can taste if you ask politely. :)

Wouter blok

Customer

Great recommendations. Great selection of Dutch cheeses. Great sandwich compositions (if you let the shop experts decide). Good location. Beautiful city

Oliver Bradly

Customer

Contact de Kaaskamer van Amsterdam

Contact Informatie

De mooiste kazen uit binnen- en buitenland verkrijgbaar in het hart van Amsterdam.

Runstraat 7 1016 GJ Amsterdam
Tel: 020 623 3483
KVK: 72399287

Tel: 020 623 3483
[email protected]

TOP