fbpx

SIGN IN YOUR ACCOUNT TO HAVE ACCESS TO DIFFERENT FEATURES

FORGOT YOUR PASSWORD?

FORGOT YOUR DETAILS?

AAH, WAIT, I REMEMBER NOW!
  • LOGIN
  • NederlandsNederlands
    • English English
  • No products in cart.

De Kaaskamer van Amsterdam

  • Home
  • Webshop
    • Mijn account
    • Winkelmand
    • Afrekenpagina
  • Kazen
  • Winkel
  • Lunch
  • Horeca
  • Blog
  • Contact
  • Home
  • De-Kaaskamer-Amsterdam
  • Kaaskamer Blog nu Live!
 
0
2015 / Published in De-Kaaskamer-Amsterdam

Kaaskamer Blog nu Live!

Sinds vandaag heeft De Kaaskamer, al bijna 20 jaar één van de beste kaaswinkels van Amsterdam, een eigen blog naast de webshop. Daarmee blijf je makkelijk op de hoogte van de lekkerste lokale, Nederlandse en internationale producten, heerlijk simpele recepten en mooie wijn-spijs/bier-speis combinaties. Met een assortiment van 400(!) kazen, een smakelijke selectie aan delicatessen, producten uit eigen keuken en een mooie selectie aan wijn en bier, hebben we natuurlijk veel lekkers in huis om met je te delen.

Online en in de winkel besteden we deze maand extra aandacht aan Kijsrond, het nieuw camembert-achtig koelmelks kaasje van Kaasmakerij Dikhoeve in Ransdorp. Wij vinden het een fijne aanvulling aan de Skaepsrond, lekker vol en romig. Kom langs in de Kaaskamer en proef deze lokale specialiteit!

Iets verder weg waren we onlangs in Napels, de plaats waar de pizza voor het eerst echt in schwung raakte. Dat was in 1600, en gelukkig bleven ze trouw aan het succesrecept… énkel met Mozzarella di Bufala Campana, de enige echte. Op dit blog gaan we in op de herkomst van dit wereldberoemde gerecht en vertellen over die paar basis producten die de pizza zo onweerstaanbaar maken.

Rond de Kerst belichten we natuurlijk een mooie wijn-spijs combinatie. Onze vaste klanten zullen er zeker van genieten, heerlijk zo, die december maand. Ik zal alvast een tipje van de sluier lichten: ook ondergetekende drinkt lekkere port op Kerstavond.

We hopen dat je veel plezier beleeft en leuke ideeën opdoet bij het lezen van het Kaaskamer blog. Mocht je vragen hebben of foodie tips & tricks willen delen dan horen we het graag. Je bent altijd welkom in de winkel om te komen proeven en meer over onze producten te weten te komen.

Volgende keer aandacht voor een lokaal product: Kijsrond uit Ransdorp.

Tot dan!

Erik

What you can read next

Stilton, Vijgen in Port en… Port.
Kijsrond van Witrik koeien uit Ransdorp bij De Kaaskamer
Gjetost
Kaas bij de koffie

Search

Categories

  • De-Kaaskamer-Amsterdam

Recent Posts

  • Emmentaler AOP: de Grote Vriendelijke Reus

    Voor de herfst en winter halen we altijd de ech...
  • De kazen van het Massif du Mont d’Or

    De herfst luidt altijd een smakelijke broedertw...
  • Saint-Marcellin: Tijdloze kaas, zo in een bakje

    Saint-Marcellin is een uitdagend kaasje –...
  • Natuurboerderij Eytemaheert

    In de kop van Drenthe staat sinds 2015 kringloo...
  • Geitenkaas uit de Loire

    Kaas is cultuur, en geitenkaas is dé cultuur va...

Archives

  • november 2020
  • oktober 2020
  • september 2020
  • juli 2020
  • juli 2019
  • oktober 2018
  • maart 2018
  • november 2017
  • oktober 2017
  • augustus 2017
  • juni 2017
  • maart 2017
  • september 2016
  • juli 2016
  • juni 2016
  • mei 2016
  • april 2016
  • maart 2016
  • februari 2016
  • januari 2016
  • december 2015

Runstraat 7, 1016 GJ Amsterdam 

KVK: 72399287
Tel: 020-6233483

All rights reserved, De Kaaskamer van Amsterdam, 2019

Monday: 12:00 – 6:00 pm
Tuesday/Friday: 09:00 am – 6:00

Saturday: 9:00 am – 5:00 pm
Sunday: 12:00 pm – 5:00 pm

  • Home old 2
  • Winkel
  • Lunch
  • Horeca
  • FAQ
TOP