fbpx

FORGOT YOUR DETAILS?

Roodflora

Roodflora bacteriën worden aan de melk toegevoegd en komen tot ontwikkeling tijdens het wassen van de kaas met pekelwater, maar dit kan ook bier of sterke drank zijn. Die bacterie cultuur is vaak het geheim van de smid en bepaalt uiteindelijk de smaak van de kaas, deze kan zich van licht tot zeer aromatisch ontwikkelen. Wij proberen zoveel mogelijk met rauwmelkse varianten te werken omdat die uiteindelijk het meest karaktervol zijn.

Nederland
Petit Doruvael
Petit Doruvael Truffel
Terschellinger Jutterkaas
Chèvre Rouge Bio
Oudwijker Fiore
Oudwijker Cigno
Oudwijker Stella
Oudwijker Robiola
 
Frankrijk
Soumaintrain Fermier 440 gr.
Epoisses Berthaut 250 gr.
Epoisses Lait Cru 2 Maronniers 250 gr.
Petit Epoisses Lait Cru
Epoisses Berthaut coupe 800 gr.
Epoisses Lait Cru coupe 800 gr.
Epoisses au Chablis
Munster Fermier Minou 400 gr.
Bio Munster Fermier 800 gr.
Maroilles Fermier 500 gr.
Trappist Notenlikeur
Reblochon Fermier
Saint Nectaire Lait Cru
Fort d'Ambletteuse 400 gr.
Carré Du Vinage
Grés des Vosges
Langres Fermier
Curé Nantais Lait cru 200g
Brebis des Corse. 350 gr.

Stompetoren Beemster oud-bel
Stompetoren Beemster oud
Stompetoren Beemster extra oud
Brokkel de Brokkel
Drielse 20+ Pikant
Commissie Oud
Commissie OverjarigHollands kaas Met:
Goudse Komijn Jong
Goudse Komijn Oud
Goudse Komijn Overjarig
Leidse Belegen
Leidse Oud
Leidse Overjarig
Nagel Belegen
Nagel Oud-Belegen
Nagel Overjarig
Overige kazen
Drentse Buffelkaas, Farm
Gerookte Kaas Naturel
Gerookte Kaas Ham
Gerookte Kaas Peper
Gerookte Kaas Geit
Deurninger speciaalkaas

Contact de Kaaskamer van Amsterdam

Contact Information

Kaasspeciaalzaak in het hart van Amsterdam.

Runstraat 7 1016 GJ Amsterdam
Tel: 020 623 3483
KVK: 72399287

Tel: 020 623 3483
info@kaaskamer.nl

TOP